info@mauloc.nl     06 275 581 83

REVIEWS

Edith Wachelder Van Rabo naar re-integratiecoach

Een carrièreswitch in nog geen 2 weken! Ik werkte 16 jaar voor de Rabobank maar kreeg helaas ontslag. Wat nu? Ik zag een update over een CV dat werkt en dacht: dat wil ik ook! Freeke bracht mijn talenten opnieuw in beeld en vertaalde dit naar de voor mij best passende baan. Maar met een stevig advies: kies, en volg je hart! Hierdoor kreeg ik het lef om er helemaal voor te gaan. Ik pakte de telefoon en een gesprek werd gepland. Aangenomen! Van Assistent Risicospecialist bij de Rabobank naar re-integratiecoach bij de Maasgroep. Hoe mooi!

Koos Endlich General Manager

Het bekende gezegde ‘de auto van de garage wordt het slechts onderhouden’ was in mijn geval zeker van toepassing. Dat wat ik een sales team altijd zelf voorhoud lukte me niet in mijn eigen ‘verkoopverhaal’. Via spiegelen en het stellen van de juiste vragen heeft Freeke mijn personal brand versterkt. Ik kan mijzelf nu prima verkopen met een sterk en overtuigend CV.

Suzanne Leijendekkers Eigenaar Freedom Finder

Freeke graaft net zo lang tot ze in haar woorden jouw talenten en ambitie kan beschrijven. Heerlijk om zo te worden bevraagd en je te laten verrassen met mooie woorden over jezelf. Het adviestraject is een waardevolle investering in mijn toekomst.

Linda Kleijer Learning Consultant

Het CV dat werkt heeft mij echt inzicht gegeven in mijn onderscheidend vermogen. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank maar ik vond snel een nieuwe uitdagende baan als Learning Consultant bij Ziggo!

Ben Vaes (54) manager ICT

De verandering door het CV dat werkt was enorm! Na 1 week solliciteren kon ik kiezen uit 2 banen.

Met het CV dat werkt door Freeke:

  • 1 week gesolliciteerd
  • 13 sollicitaties
  • 8 keer telefonisch benaderd
  • 5 gesprekken
  • ik kon kiezen uit 2 banen!

Met mijn eigen CV:

  • 5 maanden lang gesolliciteerd.
  • 90 sollicitaties
  • geen resultaat

In mijn kennissenkring zijn er diverse zonder baan. Ik heb hen aangeraden om in zichzelf te investeren door hun CV te laten herschrijven door Freeke Mauritsz. Sommigen proberen dit eerst zelf op basis van het voorbeeld van mijn CV. Echter zo missen ze dan niet alleen de inspirerende interviews met Freeke maar ook met name de bewustwordingwat ze nu zelf zoeken in hun toekomstige functie.  Maar ook het beter verwoorden van hun eigen competenties en ambitie.

Het is de investering zeker waard! Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer ik het direct had gedaan ik niet alleen veel eerder een baan had gevonden maar ook minder geld had verloren en dus ook minder lang in een onzekere tijd had hoeven te verkeren.

Wil je een boost van je zelfvertrouwen?

Volg dan ook mijn stap en ga in zee met Freeke Mauritsz

Geer Bartelds

Al tijdens de workshop  ”een CV dat werkt’ op Vista Nova wist ik dat dit een unieke benadering is van een levensloop! Ik wilde zelf ook zo’n CV. Na 2 intensieve coachgesprekken heeft Freeke een pracht CV gemaakt. Wat een luxe.

Ik ben mijn werkervaring en expertise met een nieuwe bril gaan bekijken. Wat een product! Dit voelt stevig en doet recht aan mijn ervaring!

En het werkt, ook voor mij als stevige 50+er! Ik werd direct uitgenodigd op mijn eerstvolgende sollicitatie. Wauw!

Franka Zeebregts ZZP Office Organizer

Als ZZP-er kon ik nauwelijks opdrachten genereren. Ik koos voor de aanpak van Freeke: een CV dat werkt! Het resultaat: binnen 24 uur kreeg ik een langdurige opdracht aangeboden!

Ik onderging een migratie van personeelsadviseur naar Office Organizer. Het CV is nu een echt ‘maatpak’ geworden, en het zit me als gegoten! Freeke heeft mij weer ‘on route’ gekregen en de weg gewezen naar een geweldige toekomst!

Leon Elders Eigenaar Le@vice/ Operation Manager

Als ondernemer was ik op zoek naar een manier om mijzelf onderscheidend te kunnen profileren. In de gesprekken met Freeke heb ik een mooi proces doorlopen. Het CV heeft enorm mijn kwaliteiten en propositie versterkt.
Op het moment dat ik het CV dat werkt van Freeke ontving heb ik de hele dag met een big smile rondgelopen. Het CV heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! De reacties die ik van de ontvangers krijg zijn overweldigend. Ik ben echt trots op mijn CV!

Gerard Borghuis Docent bij Technicom

Drie dagen na het versturen van mijn nieuwe CV dat werkt had ik al mijn eerste sollicitatiegesprek! Na 1 keer solliciteren heb ik als bijna 57-jarige mijn mooiste baan ooit gekregen!

Yvonne van Holsteijn Loopbaanadviseur

Ik was erg nieuwsgierig naar het CV dat werkt en de goede resultaten die Freeke hiermee boekt. Deze training was voor mij de kers op taart! Het is een echte kunst zo’n CV te maken, die tevens is afgestemd op de arbeidsmarkt; een kunst die niet zo maar te vinden is in de huidige boeken over dit onderwerp. De training van Freeke heeft mij met nieuwe ogen naar het CV laten kijken en kennis en informatie aangereikt om mijn cliënten nog beter te ondersteunen bij het maken van een CV waar ze zelf doorheen stralen.

90% vindt binnen 2 maanden een baan
 Leeftijd van 45-63 jaar
 Vaak al na 1 x solliciteren!