info@mauloc.nl     06 275 581 83

WIE IS MAULOC? 

Freeke Mauritsz (1973)

In 2009 verloor ik zelf mijn baan. Ik was echt even in shock, dit ontslag had ik niet zien aankomen.

Apart. Nu zat ik ineens aan de andere kant van de tafel. Al vrij snel vond ik weer een nieuwe baan…die ik op het allerlaatste moment cancelde….

Wat bezielde mij? Ik realiseerde dat ik koos voor het veilige. Het bekende en dat wilde ik niet meer en dus besloot ik te springen! Naar een eigen bedrijf.

Van loondienst naar ZZP

Binnen één week veroverde ik toen mijn eerste opdracht als zelfstandig loopbaanadviseur. Ik geniet nog elke dag. Het ondernemerschap past echt bij mij.

Crisis werd mijn kracht

Het werd 2013, crisis. Steeds meer 50+ werkzoekers kwamen op mijn pad. Mensen met zoveel kennis en talent die op de arbeidsmarkt niet gezien leken te worden. Dat kon er bij mij niet in, dat moest anders. Ik wilde hun waarde laten zien. Ik ontwikkelde een nieuwe methodiek en aanpak; het CV dat werkt!

Het CV dat werkt

Ineens vond 90% van mijn kandidaten met deze aanpak binnen 2 maanden werk. Of binnen 3 weken, 10 dagen of zelfs 24 uur.  Ja, ook 50+

Geweldig vind ik het! Tot op de dag is het CV dat werkt dan ook een groot succes. Het valt samen met mijn eigen talenten. Praktisch werken naar aantoonbaar resultaat.

Van talentontdekker tot schrijver

Advies, kennis van de arbeidsmarkt, biografisch werken, personal branding, marketing, styling en fotografie. Creatief, inventief en innovatief werken. Heerlijk!

Razendsnel zie ik iemands persoonlijkheid, kan ik in beeld brengen wat iemand aan talent heeft, welke functie past maar ook wat voor type bedrijf past. Tot in de finesse!

Herwaarderen van talent

Mensen echt zien, laten groeien en bloeien. Het herwaarderen van talent en het opnieuw in de ‘etalage’ zetten. Ik gloei dan ook van trots als iemand zegt; ik had het zelf zo nooit kunnen verwoorden en opschrijven, maar dit is wie ik ben!

Ik ben gecertificeerd loopbaancoach en aangesloten bij Noloc.

Lid van BNI de Watertoren een zakelijk ondernemersnetwerk waarbij ik wekelijks actief acquireer en netwerk om mijn diensten in de markt te zetten maar wat ook van meerwaarde is voor mijn kandidaten of andere ondernemers.

90% vindt binnen 2 maanden een baan
 Leeftijd van 45-63 jaar
 Vaak al na 1 x solliciteren!