info@mauloc.nl     06 275 581 83

LOOPBAANADVIES

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wil (her)oriënteren op je mogelijkheden om jouw loopbaan verder inhoud en vorm te geven. Je bent bijvoorbeeld uitgekeken op je huidige werk of werkomgeving. Misschien dreigt er ontslag? Je bent werkloos of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt geraakt. Of je hebt steeds maar dat knagende gevoel op de achtergrond; haal ik wel uit mezelf wat er inzit?

Vaak ben je je gaandeweg niet meer zo bewust van jouw talenten en verlangens. Of je hebt er misschien nooit echt bij stil gestaan. Het uitgangspunt voor dit loopbaantraject is dat werk leuk is als je iets doet wat goed bij je past. Werk waar je hart naar uitgaat, wat je kracht geeft en waar je in gelooft! Werk waarin je echt jezelf kan zijn.

We starten met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw loopbaanvraag helder maken. Een loopbaantraject bestaat uit ongeveer 7 sessies waarbij we werken aan de hand van verleden, heden en toekomst. Het traject rond je af met een zo concreet mogelijk actieplan.

Als je dit wenst kun je een loopbaantraject combineren met praktische ondersteuning in het vinden van werk. Denk hierbij aan een CV dat werkt, opstellen van brief of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.

Kijk hier voor de mogelijkheden

90% vindt binnen 2 maanden een baan
 Leeftijd van 45-63 jaar
 Vaak al na 1 x solliciteren!