info@mauloc.nl     06 275 581 83

OUTPLACEMENT

Als je ontslag krijgt…

Op het moment dat je ontslag krijgt gaat er van alles door je heen. Je voelt je misschien aan de kant gezet. Ineens zit je thuis en vraag je jezelf af of je ooit nog wel een baan zal vinden. Of misschien ben je wel opgelucht omdat je toch al wel wat uitgekeken was op je baan… maar nooit echt hebt durven veranderen.

Bezinnen en opnieuw beginnen!

Een outplacementtraject is een moment om je te bezinnen. Het is ook een kans om opnieuw uit te zoeken wat jij nu eigenlijk echt wil gaan doen! Het doel is altijd het vinden van werk.

Een outplacementtraject in 3 stappen

Ieder mens is uniek en vraagt om een eigen aanpak. De inhoud van een traject stem ik dus samen met jou af op jouw vraag en behoeften. Globaal kun je deze 3 stappen herkennen:

Omgaan met verandering

In deze fase is er aandacht voor het afscheid nemen van je vorige werkkring en het verwerken van de situatie. Het ontdekken van kansen en het zien van mogelijkheden zodat jij jouw vizier weer naar de toekomst kan richten.

Inzicht in jezelf & uitzicht op een baan

Hier breng ik jouw talent in beeld. Wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik zijn vragen die centraal staan. Mijn talent is dat ik jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring haarscherp kan vertalen naar de baan en branche die het beste bij jou past en dit kan koppelen aan de vraag van de arbeidsmarkt.

Solliciteren, CV en netwerken

Het aanbrengen van focus blijkt essentieel te zijn bij het vinden van werk. Dat betekent dat je moet kiezen. Dit laatste vinden veel mensen lastig. Ik help je hierbij.

Want hoe duidelijker jij in beeld hebt wat voor werk bij jou past, des te beter jij jezelf kan presenteren met jouw CV, op Linkedin of in je jouw netwerk. De kans op een baan die echt bij je past wordt veel groter!

Samenwerken

Ik beschik overeen uitgebreid regionaal en landelijk netwerk en werk actief samen met andere bedrijven, ondernemers en werving-en selectiebureaus.

90% vindt binnen 2 maanden een baan
 Leeftijd van 45-63 jaar
 Vaak al na 1 x solliciteren!